Mutfakta yaratıcı olmanın ve sınırlı bir alandan en iyi şekilde yararlanmanın birçok yolu vardır. Mutfağınızın düzeni başlamak için en iyi yerdir.

1- Otantik entegrasyon

İlk olarak küçük mutfağınız muhtemelen oturma odanızın oldukça büyük bir kısmıdır. Bu durumda tek hatlı bir mutfak işe yarayacaktır. Büyük bir mutfak adası ile birleştirildiğinde, bu tür bir düzenleme inanılmaz derecede iyi çalışır. Koridorları açık tutar, alanı aşırı kalabalıklaştırmaz ve bu küçük eve aydınlık, havadar bir his verir.

mutfak dolabı

2- Küçük ev mutfakları: Tek duvarlı mutfak

İkinci olarak küçük mutfağın düzeni bir satırdır. Büyük olasılıkla bir yol olarak da hizmet ediyor. Bu durumda sadelik tercih edilecektir. Tek yapmanız gereken, bu güneşli sarı koltuk gibi birkaç göze çarpan unsur eklemek. Tezgah, duvarın biraz yukarısına kadar uzanır ve küçük mutfağa biraz konfor, parlaklık ve stil katar.

3- Açık raf

Üçüncü olarak küçük mutfaklarda pencereler ve doğal ışık bazen eksiktir. Böyle bir apartman dairesinde yaşıyorsanız, mutfağa daha fazla ışık girmesini sağlamak için bir duvara açık raflar yerleştirmeyi düşünebilirsiniz. Küçücük bir yer parlaklık sayesinde daha büyük görünür.

mutfak dolabı

4- Yemek odası masası

Dördüncü olarak çalışmak için biraz daha fazla alanınız varsa, küçük mutfağınızı mobilyalarla doldurmak kolaydır. Yemek masasını duvara bu konumda yerleştirerek işleri basit tutun.

5- Yeni bir strateji

Küçücük mutfağın düzeni inanılmaz derecede ilgi çekici olacaktır. Resmi olmayan bir yemek için de bir nokta olarak hizmet veren orta tezgah tarafından ek pişirme alanı sağlanmaktadır. Yürüyüş yolu için yer açmak için tezgah tipi koltukların masanın altına nasıl düzgün bir şekilde katlanabileceğini not edin.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir