Dillere dolanan birçok şarkısıyla gönüllere taht kuran Özcan Deniz, özel hayatıyla da bir hayli magazin gündeminde ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde çocuk açıklamasıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi ise ailesine rest çekmesiyle gündemde.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, aynı zamanda menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ile birbirine girdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla aile üyelerine rest çeken Özcan Deniz, “Hiç olmadığım kadar hafif ve güçlüyüm” ifadelerini kullandı.

Bir süredir ağabeyi Ercan Deniz ile arası bozuk olan Özcan Deniz, son paylaşımlarıyla gündem oldu. Art arda duygusal gönderiler yayımlayan sanatçı, artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu belirtti.

Ercan Deniz, Müge Anlı’nın “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez ona o parayı. Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir” sözlerinin yer aldığı bir video paylaşmıştı. Özcan Deniz’den cevap geldi. 

EN YAKIN AİLE BİREYİNİZ BİLE OLSA UZAK DURUN
‘EN YAKIN AİLE BİREYİNİZ BİLE OLSA UZAK DURUN’ 52 yaşındaki şarkıcı, “Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun. Çünkü o haklı haksıza bakmaz. O an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban edecek kadar ileri gider ve her şeyi yakar. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz” açıklamasını yaptı.
YOKLUKLARINA ÜZÜLMEK YAPTIKLARINA ÜZÜLMEKTEN DAHA KOLAY

‘YOKLUKLARINA ÜZÜLMEK YAPTIKLARINA ÜZÜLMEKTEN DAHA KOLAY’ 

Özcan Deniz, Sezen Asku’nun seslendirdiği ‘Ahdım Olsun’ şarkısı eşliğinde yazar Sabahattin Ali’nin “İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay” sözleriyle kırgınlığını dile getirdi.

‘SIRTINIZDA KAÇ KİŞİNİN HANÇERİ VAR?’ 

SIRTINIZDA KAÇ KİŞİNİN HANÇERİ VAR
BEN ARTIK KİM İÇİN YAŞADIĞIMI BİLİYORUM

‘BEN ARTIK KİM İÇİN YAŞADIĞIMI BİLİYORUM’ 

Deniz, oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar ile aile pozuna, “Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir” mesajını yazdı.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir