Müzik dünyasının en başarılı gruplarından birisi olarak gösterilen One Direction’ın eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti.

The X Factor yarışmasıyla tanınan ve müzik dünyasının en başarılı gruplarından birisi olarak gösterilen One Direction’ın eski üyesi Liam Payne hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının Buenos Aires, Arjantin’deki bir otelin üçüncü katından düşerek öldüğü açıklandı.

Liam Payne, 31 yaşında hayatını kaybetti

Liam PayneOne Direction’ın 2016’da dağılmasının ardından grubun diğer üyeleri gibi kariyerine solo olarak devam etti ve son olarak 2019’da LP1 albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıktı. Hatta son dönemde LP2 isimli yeni albümü için çalışmalar yapıyordu.

Liam Payne, 31 yaşında hayatını kaybetti

Son gelen bilgilere göre, Liam Payne grubun bir diğer üyesi olan Niall Horan’ın konseri için Arjantin’de konaklıyordu. Sanatçının ölümü müzik dünyasını derinden sarsarken, başsağlığı mesajları gelmeye başladı.

Buenos Aires kamu acil tıbbi hizmetleri müdürü Alberto Crescenti, Payne’in ölümünü Arjantin televizyon kanalı Todo Noticias’ta duyurdu.

Ünlü şarkıcı Liam Payne’in ani ölümü üzerine yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler var. 

Polis, olayın arkasında bir uyuşturucu satıcısı olabileceğini düşünüyor ve bu kişiyi bulmaya odaklanacak.

Arjantin basınında, Liam’ın kaldığı Buenos Aires otel odasından çekildiği söylenen fotoğraflar yayınlandı. Bu fotoğraflarda beyaz bir toz ve yanmış alüminyum folyolar görüldüğü iddia ediliyor.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir