Baş örtüsü kullanan kadınlar için yeni kıyafet ve baş örtüsü modelleri hazırladık. 2018- 2019 tesettür modasında neler var? Bu tesettür modasında göze çarpan parçan modelleri inceleyebilirsiniz.

 

Bu yılın tesettür modasında birkaç renkten oluşan kombinler yer alıyor. Baş örtüsü ile uyumlu klasik ya da spor giyim örnekleri ile sizde kendinize uygun tarzı oluşturabilirsiniz.

 

 

Baş örtüsü seçimlerinde tek renkten oluşan sade modelleri istediğiniz giyim tarzı ile bütünleyebilirsiniz. Sadelikten yana kıyafet tercihleriniz varsa broş ya uzun kolye gibi aksesuarlar ile şık bir hale getirebilirsiniz.

 

 

Etek seçimlerinizde pileli modeller bu yıl tercih ediliyor. Kıyafet seçimlerinizde etek kullanmak istiyorsanız desensiz modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Yelek ya da hırkalar ise birçok farklı renkten oluşabilir. Bu yılın moda renkleri olan hardal sarısı, yeşil ve mavi tonlarını kullanabilirsiniz

 

 

Önümüzdeki yılın trend bayan giyim, elbise, tesettür, abiye kombinlerini ve çok daha fazlasını tesettür giyimin adresi modanisa.com‘da bulabilirsiniz.

 


 

modanisa.com, Zarafete Giden Yol!

 

 

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir