BÜYÜK VE GÖSTERİŞLİ KÜPELER

Küpe sevenlere müjde! 2018 Yaz sezonunda büyük ve gösterişli küpeler  kullanılıyor. Büyük küpeler benim için çok fazla deseniz, yine modayı takip edin deriz. Çünkü, tek kulağa kocaman bir küpe takıp diğer kulağın daha küçük bir küpe ile ona eşlik etmesi de son trendler arasında!

HARFLER GERİ DÖNDÜ

Evet yanlış duymadınız, bir zamanlar oldukça moda olan isimlerden ve harflerden oluşan takılar da trendler arasında yerini alıyor. Dünya çapında oldukça ünlü markalar bu trendin geri döndüğünün habercisi. Defilelerde kullanılan altın ve işlemeli harf takılar dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Hem anlam içeren hem de moda olan bir takıyı kaçırmayın deriz, bizden söylemesi!

EL BİLEKLERİ:

Şahmeran kullanımı farklı ve modaya uygun olmak adına doğru bir seçenek olarak 2018 trendleri arasında yerini alıyor. Hem herkesin kullanmadığı bir takı seçeneği hem de kış mevsiminde rahatlıkla kullanılabilecek bir seçenek. Defilelerde ve moda dergilerinde göze çarpan el bileklikleri oldukça iddialı tasarımlara sahip olarak kullanılıyor. Eğer siz de 2018 modasına uyum sağlamak istiyorsanız ve şahmeranları beğeniyorsanız; parıltılı, işlemeli, renkli veya daha sade tasarıma sahip olan seçeneklerden size en uygun olanını hemen almalısınız.

MİSTİK SEMBOLLER

2018 takı trendleri arasında yer alan bir diğer başlık ise mistik semboller içeren takılar. Yine birçok ünlü markanın yeni sezon tanıtım defilesinde kullandığı büyük, gösterişli ve gizemli takılar ilgi çekmeyi başarıyor. Doğal taşlar, gizemli tılsımlar ve eski zamanların büyüsünü içeren bu takıları mutlaka denemelisiniz!

 

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir