2019 yılı aşk ve ilişkiler bakımından değerlendirildi, senenin en’leri listelendi.

Yılın en acımasız eleştirileri alan ilişkisi Keanu Reeves’e aitken, senenin en hayırsız eşi ise boşanmanın ertesi günü yeni sevgilisiyle örüntülenen Miley Cyrus seçildi.

Yılın en 'hayırsız' eşi


Yılın en ‘hayırsız’ eşi

27 yaşındaki ABD’li şarkıcı Miley Cyrus ve 10 yıl boyunca bir ayrılıp bir barıştığı oyuncu sevgilisi Liam Hemsworth, 2018’in Aralık ayında evlendi ancak çift, 7 ay içinde boşanma kararı aldı. Cyrus, boşanmanın açıklanmasından sadece bir gün sonra blog yazarı Kaitlynn Carter ile İtalya’da tatil yaparken görüntülendi. İkilinin ilişkisi yalnızca birkaç ay sürse de, ünlü şarkıcı boşanmadan önce bir ilişkiyle başlamakla suçlanmaktan kurtulamadı.



Onunla da uzun sürmedi


Onunla da uzun sürmedi

Daha önce panseksüel (Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlara ilgi duyan) olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Miley Cyrus ve Kaitlynn Carter ilişkisi de uzun sürmedi. Cyrus’ın boşanma davası henüz devam ederken, çift ayrılma kararı aldı. Cyrus, Liam Hemsworth ile evliyken verdiği son röportajında hala kadınlara da ilgi duyduğunu belirtmişti. 

Aşkını en çok ilan eden


Aşkını en çok ilan eden

ABD’li popçu Justin Bieber (25) ve model Hailey Bieber (23) geçtiğimi yıl New York mahkemesinde evlendi. Çift, tüm dünyanın beklediği düğünlerini ise Ekim ayında görkemli bir törenle ABD’nin Güney Carolina eyaletinde yaptı. Ancak Hailey Bieber bununla da yetinmedi, gelinliğinin duvağına ‘Ölüm bizi ayırana dek’ yazısını gerçek anlamda ‘nakşetti’.



'Ölüm bizi ayırana dek'


‘Ölüm bizi ayırana dek’

Montage Palmetto Bluff Hotel’de gerçekleşen düğün, günler öncesinden başlamış, çift, düğünden önce dostlarıyla bir ‘düğün provası yemeği’ yemişti. Hailey-Justin Bieber çiftinin, düğünde davetlilere koyduğu önemli bir yasak vardı; gelinlik ve damatlığın fotoğrafının sosyal medyada ‘asla’ paylaşılmaması.

Yılın en müsrif düğünü


Yılın en müsrif düğünü

Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve Amerikalı şarkıcı Nick Jonas, bir değil, iki değil, üç değil, tam dört düğün yaptı! Chopra’nın üçüncü düğün elbisesi, 2002 yılında Hindistan Ulusal Film Ödülleri’nde kostüm ödülü kazanan tasarımcılar Abu Jani ve Sandeep Khosla’ya aitti. Dört düğünden ikisi, dünyanın en maliyetli düğünü olarak anılıyor.



Yılın en çok aldatılanı


Yılın en çok aldatılanı

Fenomen Kardashian ailesinin en büyüğü Khloe, NBA starı Lamar Odom ile evlenmesinin ardından Odom, ‘ilişkilerinin bir parçası olarak Khloe’yi düzenli olarak aldattığını itiraf etti. Odom, “Khloe’ye verdiğim sözlerden defalarca döndüm. Hepsini hatırlamam imkansız. Khloe’nin neden hâlâ benimle birlikte olduğunu bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.



Doğumdan iki gün sonra 5 kadınla yakalandı


Doğumdan iki gün sonra 5 kadınla yakalandı

Khloe, Odom’u ‘nihayet’ terk etmesinin ardından başka bir NBA starı Tristan Thompson ile görülmeye başlandı. Ancak Khloe’nin doğum yapmasından sadece iki gün sonra Thompson, kameralara 5 kadınla yakalandı. Yaptıklarından pişman olmayan Thompson, skandalın üzerinden geçen bir yıl sonra, Şubat ayında bu sefer Khloe’nin küçük kardeşi Kylie Jenner’ın yakın arkadaşıyla görüntülendi. Kalbi kırık Khloe, bu tarihten beri yalnızlığını koruyor. 



Yılın en tatlı karesi

Yılın en tatlı karesi

Tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle çiftinin Nisan ayında dünyaya gelen 7 aylık oğlu Archie’nin ilk fotoğrafı, yılın herkes tarafından en olumlu karşılanan fotoğrafı oldu. Markle, fotoğrafın ardından yaptığı ilk açıklamada Markle, “Sihir gibi, harika. Dünyadaki en iyi erkeklere sahibim ve gerçekten mutluyum. Ebeveyn olmak harika” demişti. 

En gürültülü kavga


En gürültülü kavga

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve kız arkadaşı Carie Symonds, yılın en şiddetli tartışmasını yaptı. Çiftin birlikte yaşadığı başkent Londra’daki daireden gelen gürültüler dünya basınına yansıdı. İkilinin komşuları, Symonds’ın Johnson’a “Bırak beni” ve “Evimden çık” derken duyulduğu dünya basınına yansıdı. Evden gelen bağrışmlaarın üzerine komşular polise haber verdi. Johnson, olaya ilişkin yorum yapmayı haftalarca reddetti.

Yılın en birlikte görülmek istenen ikilisi


Yılın en birlikte görülmek istenen ikilisi

ABD’li popçu Lady Gaga ve oyuncu Bradley Cooper, A Star is Born filmi için bir araya geldi. İkilinin Grammy Ödüllei’ndeki ‘samimi’ ve ‘romantik’ performansı yılın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Filmin yankıları henüz sürerken Lady Gaga nişanlısı Christian Carino ile ayrılma kararı aldı. Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinin dört yıllık ilişkisini de bu sene bitirmesi, tesadüf olarak görülmüyor! Lady Gaga ise geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada “Sadece roldü. İnsanların birbirimizr aşık olduğumuzu düşünmesini istemiştik” itirafında bulunmuştu.


Yılın en acımasız tepkisi

Yılın en acımasız tepkisi

Efsanevi Matrix serisinin yıldızı Keanu Reeves (55), 18 yıl sonra ilk kez bir sevgilisiyle görüntülendi. Reeves’i daha sonra evlenme teklifi ettiği Alexandra Grant (46) ile verdiği görüntüler dünyayı ikiye böldü. Bir taraf çifti birbirine yakıştırmadı, Grant”i, Reeves için fazla ‘yaşlı’ buldu. Diğer taraf ise çifti acımasız şekilde eleştirenlere tepki gösterdi.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir