2019 güneş gözlüğü modası kapsamında bizleri neler bekliyor? 2019 güneş gözlükleri hangi markada nasıl bir model ile karşımıza çıkıyor? Hepsi ve daha fazlası bu yazıda…

2019 Güneş Gözlükleri Modelleri markalara göre farklılık gösteriyor. Kimimiz daha sade, klasik güneş gözlüklerini tercih ederken, kimimiz daha iddialı ve gösterişli güneş gözlüklerini kullanmayı seviyoruz. 2019 güneş gözlükleri içerisinde size en çok yakışanı bulmak kolay olmayacaktır. Ancak güneş gözlüğü alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında yüz şeklinizi bilmek ilk sırada yer alıyor. Yüz tipinize göre bir model tercih etmeniz sizi daha güzel ve havalı gösterecektir.

Güneş Gözlüğü Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Yüze tam olarak oturmayan bir güneş gözlüğü tercih etmeniz sizi istediğiniz görüntüye kavuşmaktan alıkoyacaktır. Bu yüzden yüzünüze tam olarak oturan bir model satın almalısınız. Yüzünüze çok büyük ya da çok küçük olan bir güneş gözlüğü güzel gözükmeyecektir.

Güneş gözlüğünü taktığınız zaman tam olduğunu anlamanın iki yolu vardır. Birinci yüze tam olan gözlüğün çerçevesi yanağa değmez. İkinci nokta ise güneş gözlüğü ile kaş asla aynı hizada olmaz. Eğer oluyorsa o gözlüğü hemen yerine bırakır deriz. Çünkü o model sizin yüzünüze göre değil.

Hem dar hem de ince bir yüze sahip olan kişiler kalın ve büyük gözlüklerden kaçınıp, daha ince güneş gözlükleri modelleri arasında bir seçim yapmalıdır. Elmacık kemikleriniz yüksek ve çene ile alnınız dar ise yuvarlak ya da köşeli, ince çerçeveli gözlükleri tercih edebilirsiniz.

Geniş alınlı, ince çeneli ve elmacık kemikleri belirgin bir yüze sahipseniz tercihinizi yuvarlanmış köşeli, küçük modellerden yana kullanmalısınız. Geniş alınlı ve köşeli bir yüzünüz varsa kesinlikle daha yuvarlak ve oval köşesiz gözlükleri satın almalısınız. Daha oval bir yüze sahipseniz işiniz daha kolay olabilir. Bu yüz tipine hemen hemen her model gidiyor çünkü…

2019 Güneş Gözlüğü Modelleri!

2019 güneş gözlüğü modelleri arasında size en yakışanı bulmak için biraz zorlanabilirsiniz. Ama yukarıda verdiğimiz tüyolar bu konuda size yol gösterici olacaktır. 2019 güneş gözlüğü modası çok da farklılık göstermiyor desek yalan söylemiş olmayız. 2019 güneş gözlükleri modellerinde de 90’lara dönüş devam ediyor. Özellikle daha farklı, iddialı ve büyük modeller markaların en çok satan modelleri arasında yerini aldı bile.

2019 Güneş Gözlükleri Fiyatları!

Güneş gözlükleri marka ve modellerine göre farklı farklı fiyatlandırılıyor. Her keseye ve zevke göre gözlük modelleri ve fiyatları bulunuyor. Bizler sizler için Dolce Gabbana, Gucci, Prada ve Miu Miu’nın 2019 güneş gözlükleri fiyatlarını araştırdık. Eminiz içlerinden biri sizin de zevkinize hitap edecek!

DOLCE GABBANA DEVOTİON GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Dolce Gabbana’nın altın rengi Devotion DG4366 isimli bu modeli gösterişi ve sıra dışı modelleri sevenlerin ilk tercihi olabilir mesela.

ANNA KARİN KARLSSON GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ


2017 senesinde de hepimizin severek ve beğenerek taktığımız metal çerçeveli güneş gözlükleri 2019 güneş gözlüğü modelleri arasında da yerini almış gözüküyor. Hem metalik hem de gösterişli bir gözlük istiyorsanız Anna Karin Karlsson’ın bu modeli tam sizlik! Ürünün fiyatı bin 325 Euro.

MİU MİU GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Yuvarlak gözlük severlerin beğenerek tercih edebileceği Miu Miu marka bu pembe gözlüğün fiyatı bin 578 TL.

CHLOE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

315 Euro değerindeki Chloe’nin bu modeli sizi de 90’lara geri götürmüyor mu? Biz görür görmez nostalji rüzgarına kapılıp gittik doğrusu.

MARNİ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Belki de 2019 güneş gözlüğü modası içerisinde en çok dikkat çeken modellerden biri Marni’ye ait. ME637S isimli bu modele vurulduk desek diğer modellere haksızlık etmiş sayılmayız değil mi? 201 Sterlin değerindeki bu model herkesin takabileceği model değil bizce. Ama eğer stil sahibi bir kadınsanız bu gözlük kombinlerinize daha da hava katacaktır.


PRADA GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

2019 Gözlük modelleri araştırırız da Prada’yı unutur muyuz hiç? Asla! Ülkemizde de çok tercih edilen bir marka olan Prada’nın PR 04VS isimli bu modelinin fiyatı ise 202 dolar.

DOLCE GABBANA LOVE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

“Ben hem renkli, hem eğlenceli hem de farklı bir gözlük istiyorum” diyenler için ise ‘Love’ yazılı Dolce Gabbana marka bu gözlüğü öneririz. Herkesin tercih edemeyeceği kadar iddialı ama bir o kadar da şirin bu gözlüğün fiyatı 425 Euro.

Kaynak:https://www.aysha.com.tr/2019-gunes-gozlukleri-modelleri/381649/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir