2019 İlkbahar/Yaz trendleri yeri geldiğinde atletik, yeri geldiğindeyse partilemeyi iyi biliyor. Renklerle arası iyi olan sezon kadını, formal bir görünüme bile renk katabilecek kadar enerjik. 2019 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan trendlerini derledik.

Atletizm Akımının Temsilcisi: Bisikletçi Şortu

Atletizmin akımının temsilcisi bisikletçi şortu ve Parizyen Chanel… Her ne kadar bu ikiliyi bir arada hayal etmek zor olsa da, uzun süredir gündemde olan atletik akıma Chanel de katıldı. Chanel yeni sezonda sokak tarzını daha çok benimseyek gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

Kafası Karışık Desenler

Moda sektörünün çiçeklerle olan ilişkisi bitmek tükenmek bilmiyor ancak, 2019 sezonunda doyma noktasına ulaşıyor. Kafası karışık  desenler, Balenciaga’da logo olarak karşımıza çıkarken, Versace baharı çiçeklerin her rengiyle karşılamakta ısrarcı. 

Şekil Değiştiren Dantel Tasarımlar

Roamantizm ve şıklığın statü simgesi dantel, hanımefendi kimliğinden sıyrılıyor. İstediği zaman sportif ve çocuksu olabilen dantel detayların en güzel örnekleriyse Alexander Wang ve Riccardo Tisci’li Burberry’e ait.

Zanaatkarların Elinden: El İşi Tasarımlar

Önümüzdeki sezon geleneksele yatırım yapın. Tığ işi tasarımlardan balık ağı örgülere, makrome aplikelerden, uçuşan ipliklere, bahar koleksiyonları zanaatkarların elinden çıkma. 



Var Yok Arası: Nude Bej

Varla yok arası bir etki yaratan ve her ten rengine kolayca uyum sağlayan nude bej, 2018/19 İlkbahar/Yaz sezonunun favori rengi. Riccardo Tisci, Burberry’nin klasik trençkotunu 50 farklı renge adapte ederken, Dior kadını her zamanki romantik feminen tarafını öne çıkardı. 

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir