İster deniz kenarı olsun isterseniz havuz başı özellikle 90’ları yeniden geri getirecek bu modeller sezonun en iddialı parçalarından olacak. Bacakların seksapalitesini daha da yükseltecek.

Bu yaza damgasına vuracak bir diğer trend ise bandaj yani şerit kesimleriyle ön plana çıkan bikini ve mayolar. Ayrıca v-kini trendini de bu kategoride saymak mümkün. Vücudu sıkıca saran bu modeller kendine güvenenler için diyebiliriz. Sahili ele geçirmeye hazırlanan bu kesimler, cesur tasarımları ile plajların en cool kadınlarını bekliyor.

Şöyle bir geçmişe dönüp 1980’ler ipucunu versek acaba tahminleriniz ne olur? İşte 80’lerin o ihtişamlı, parlak ve renkli günlerini plajlara yansıtacak bir mayo-bikini trendi diyebiliriz. Bunun yanı sıra parlak, saten ve kadife dokularda öne çıkacak.


Artık “plaj kıyafeti” sadece bikiniler ve tek parça mayolardan ibaret değil. Sahilde kendinden emin hissetmek için plaj giysileri vazgeçilmeziniz olacak. Calzedonia, Penti, Trendyol,Nomadic Republic, Bunica Shop gibi markalardan satın alabilirsiniz.


Bu yaz tatile giderken bavulunuza plaj çantası eklemeyi unutmamalısınız.  Sezon modelleri arasında örgü ve silikon çantaların yanı sıra incilerin, midye kabuklarının ve denizatı gibi okyanus temalı süslemelerin süslediği hasır çantalar dikkat çekiyor. H&M gibi büyük markaların yanı sıra Merve Uğur, Manera, Misella, Tulla gibi tasarımcıların koleksiyonlarına göz gezdirin.


Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir