Evimizi baştan başa en güzel şekilde süslemenin ve misafir ağırlamanın zamanı geldi. İşte merak edilen ev dekorasyon trendleri nelerdir?

2020 EV DEKORASYON FİKİRLERİ

Boydan boya uzun renkli perdeler,Floral desenli yatak örtüleri,koltuk örtüler, duvar kağıtları,Gri,yeşil,bakır renk dekorasyonlar,Artık ahşap ve klasik TV üniteleri modeller yerine mermer  modeller hakim olacak,Mutfaklarda siyah renk,Halılarda,koltuk kumaşlarında geometrik desenler bu yıl konuşulacağa benziyor.

Evlerde daha süslü duvarlar;

2020 yılının trendi olan maksimalizm ile daha gösterişli bir ev hayatı bizi bekliyor.Bunun yanı sıra evlerimizde kullanabileceğimiz daha süslü duvar kağıtları 2020 yılına girmemiz ile merak uyandıran detaylardan olabileceğe benziyor. Daha süslü duvar dekorasyonu kalabalık yapabileceği için duvarlarımızda daha sade çerçevelere yer vermeliyiz.

Farklı renkte çiçeklere yer açın 

Eğer bahar atmosferini evinize taşımaya karar verdiyseniz çiçeklerle iç içe olacaksınız demektir. Evinizi farklı renklere sahip çiçekler ile süsleyebilir, hoş saksılar sayesinde bitkilerinizin evinize daha güzel bir hava katmasını sağlayabilirsiniz.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir