Sizin için araştırıp, hazırladığımız 2020 saç rengi trendlerine hemen göz atmaya ne dersiniz?

Saç renklerinde 2020 trendleri:

Bitter çikolata

Gizemli bir görünüm vadeden bitter çikolata saç rengi 2020’nin en trend çikolata kahve tonlarından! Altın rengi yansımalara sahip bu güzel renk açık ten rengine sahip olanlara çok yakışıyor!

ContentPro yazarlarından Elif Sirkecioğlu, Casting Crème Gloss 323 Bitter Çikolata rengini denedi ve bizce sonuç bir harika olmuş! 🙂

Saçlarda bronz görünümler

2020 saç trendlerinde bronz saç renklerini sıklıkla görüyoruz. Bu görünümler arasında en çok bronz kahve saç rengi ön planda! Uzun zamandır trend listelerinden düşmeyen bronz kahve saç rengi…

Saçlarda bronz görünümler

Bronz saç renkleri en çok buğday tenlilere yakışıyor. 2020 saç modelleri arasında da bronz tonları sık sık karşımıza çıkacak, şimdiden hazırlan! Yeni yılda saçlarında daha havalı bir renk elde etmek isteyen buğday tenliler bronz kumral, bronz kahve saç renkleri ile daha çekici görünecekler! 

Sıcacık karamel saç renkleri

Sıcacık karamel saç renkleri

Her sene olduğu gibi 2020’de de karamel saç renkleri çok popüler. Krem karamel, bal karamel tonları ise bizim favorilerimiz arasında! Karamel saç rengi her ten rengine yakışan nadir saç renklerinden biri. Bu yüzden 2020 yılında risk almadan karamel saç boyasıyla yeni bir görünüm elde edebilirsin. 

Badem kahve saç rengi

Badem kahve saç rengi

Koyu kumral saç rengi üzerine dore yansımalara sahip badem kahvesi saç rengi, 2020’nin en havalı saç renklerinden. Her ten rengine yakışan saç renklerinden olan badem kahvesi, özellikle renkli gözlülere bir başka yakışıyor! 2020 yılında ışıl ışıl görünmek için dore yansımalardan destek almak serbest!

Badem kahve saç rengi

Bakır saç rengi

Bakır saç rengi

Seni herkesten bir adım öne çıkaracak saç rengi olan bakır, 2020’nin en trend saç renklerinden! Bakır saç renkleri arasından Sultan Bakırı denilen,bakır yansımalara sahip kızıl tonu ise çok popüler. Bakır saç renkleri kadınların bu sene en çok tercih ettiği kızıl tonları arasında yer alacak!

bakır saç

Saçlarında iddialı renkler görmeyi seven kadınlar buraya! Klasik saç renkleri yerine canlı, havalı bakır rengini tercih etmek istersen bakır kahve veya açık kahve renklerini deneyebilirsin. Bakır tonları en çok açık tenlilere yakışıyor ama koyu bakır saç rengini her ten rengi korkusuzca deneyebilir!

Pastel renkler

Pastel renkler

Pastel tonların bir arada kullanıldığı saç rengi trendi de 2020’de tüm hızıyla devam ediyor. Pembe, mavi, mor, dilediğin pastel tonlarını bir arada kullanarak harika görünümler elde edebilirsin. 

Pastel renkler

Tabii saç rengin koyu tonlardaysa pastel tonların saçlarında görünebilir olması için öncesinde saç rengini açman gerekir. Saç rengini açtıktan sonra saç bakımını ihmal etmemelisin. Saç renginin uzun süre parlak kalması için saç bakımı çok önemli!

Sütlü kahve

Sütlü kahve

Soğuk yansımalara sahip sütlü kahve saç rengi bizim de favorilerimiz arasında! Doğal görünen, parlak bir ton olan sütlü kahve her ten rengine de yakışıyor. 2020 saç trendlerinden sütlü kahve tonu eminiz senin de çok hoşuna gidecek!

Sütlü kahve

Sütlü kahve en çok da doğal ve yalın görünmeyi seven kadınlara yakışıyor. Sanki kendi saç rengin gibi görünen bu saç rengi 2020 yılında sık sık karşımıza çıkacak. Hem 2020 saç modasını takip edip hem de saçların doğal görünsün istiyorsan bu doğal kahve tonlarını tercih edebilirsin. 

Bal rengi saçlar

Her ten rengine farklı bir hava veren bal rengi saçlar, sıcak yansımalarıyla en göz alıcı saç renklerinden. Bizce 2020’de de en çok tercih edilecek açık saç renklerinden olacak! Bal rengi saçları dilersen balyaj tekniği ile de saçlarına taşıyabilirsin. Bal rengi balyaj en çok esmer ve buğday tenlilere yakışıyor!

Fındık kahve

Fındık kahve

Bademden sonra şimdi de fındık kahvesi saç rengi trend listelerinde! 🙂 Fındık kahve saç rengi, bakır ve küllü yansımalarıyla göz alıcı bir görünüme sahip.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir