Koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma yasağının olduğu yılbaşı akşamında seyirciler tarafından televizyonda yayınlanacak dizi ve programlar merak ediliyor. İşte 2021 yılbaşı gecesi yayınlanacak programlar..

Koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma yasağının olduğu yılbaşı akşamında seyirciler tarafından televizyonda yayınlanacak dizi ve programlar merak ediliyor. Yılbaşında hangi programlar var? İşte, 2021 yılbaşı gecesi yayınlanacak programlar…

31 Aralık 2020 Yılbaşı Akşamı Televizyon’da hangi programlar var?

Star TV- İbo Show: Star TV bu sene yılbaşı akşamında İbo Show yılbaşı özel programı yayınlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı ve birbirinden özel şarkıcıların ünlü isimlerin konuk olduğu yılbaşı programına bu yılbaşı gecesinde Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Hande Yener konuk oluyor.

Kanal D- Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel: Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı özel bölümü ile 31 aralık akşamında Kanal D de yayınlanacak. Yılbaşı özel programında Çok Güzel Hareketler ekibinden konuk oyuncular yer alacaktır. Yılbaşı gecesine Eser Yenenler ve Pelin Öztekin’in Boğaç &Pelin skeci damga vuracaktır. Çok Güzel Hareketler 2 ekibi de birbirinden güzel skeçlerini yılbaşı özel programında sergileyecekler.

Show TV- Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel: Show TV ekranlarında bu sene de Güldür Güldür Show yılbaşı özel programı ile yeni yıla giriyor. 2021 yılbaşı gecesinde eğlenceli ve komik skeçler izleyerek yeni yıla gülerek girmek isteyenler Show TV de yayınlanacak Güldür Güldür Show yılbaşı özel programını izleyebilirler.

Fox TV- Sinema Filmi: Fox TV yeni yıl yayın akışına sinema filmleri yerleştirdi. Birbirinden güzel 2 sinema filmi seyirciyle buluşturan Fox Tv, yeni yıla ailecek bir sinema filmi izleyerek girmek isteyenler için en özel filmleri hazırladı. 

TV8- O Ses Türkiye Yılbaşı Özel: O Ses Türkiye 2021 yılbaşı gecesinde efsane jürisi ile bir bölümlük yarışma sunuyor. Ünlü isimlerin şarkı söyleyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jürisi Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş oldu. 

TRT1- Kalk Gidelim Yılbaşı Özel Final: Kalk Gidelim 4. sezonu ile yayınlanırken yılbaşı gecesine özel bir bölüm ile seyircisine veda ediyor. Kalk Gidelim dizisinin aile sıcaklığını sunan oyuncuları, konusu ile güzel samimi bir yılbaşı gecesi geçirmek isterseniz Trt1 ‘i izleyebilirsiniz.

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir